Au mărit miza pentru strada Privighetorii

Au mărit miza pentru strada Privighetorii

Primăria Baciu a lansat o nouă licitaţie pentru modernizarea străzii Privighetorii, zonă în care s-a construit intens în ultimii ani . A mărit miza la 1,3 milioane de lei, bani de la bugetul local. 

Strada din comuna clujeană urmează să fie complet reabilitată. Se vor asfalta carosabilul şi trotuarele, spaţiile verzi vor fi modernizate şi vor fi instalate mobilier urban şi iluminat public modern. Este a treia licitaţie pe care primăria o lansează pentru lucrarile de executie a proiectului “Regenerare urbană pe strada Privighetorii”. La primele două nu s-a prezentat nimeni, motivul fiind preţul mult prea scăzut. 

"Ne aflăm la cea de a treia licitaţie pentru această stradă. Proiectantul ne-a dat un preţ destul de mic, am scos la licitaţie, nu s-a prezentat nimeni. Valoarea iniţială era de 700.000 de lei, am mărit la 900.000 şi până ce nu am dublat aproape, adică 1.300.000 de lei, cât e acum, nu s-a prezentat nimeni. Acum există interes, urmeză evaluarea ofertelor", a explicat primarul comunei clujene Baciu, Ioan Florin Mureşan
  • Modernizarea infrastructurii rutiere pe str. Privighetorii (2.745 mp - suprafaţă carosabilă asfaltată)
  • Realizarea trotuarelor având lățimea de minimum 1,00 m, unde lăţimea permite acest lucru (789 mp - suprafaţă trotuare pavaj dale prefabricate din beton)
  • Modernizarea spaţiilor verzi existente precum şi amenajarea de noi spaţii verzi (546 mp), inclusiv plantarea de arbori stradali (66 buc.)
  • Dotarea zonelor pietonale cu mobilier urban constând în coşuri de gunoi (16 buc.), băncuţe (8 buc.)
  • Realizarea unui colector pluvial cu guri de scurgere
  • Realizarea unei infrastructuri pentru reţelele de cabluri, amplasate subteran, amplasate în aliniamentul trotuarelor

Data limită de depunere a ofertelor este 28 ianuarie. Valoarea estimată este de 1.277.815 lei.

Comenteaza