Video Foto Autostrada A10 Sebeș-Turda: Alunecarea de teren de la Oiejdea și eternele reparații de consolidare

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor lucrează de zor pentru a rezolva problema la alunecarea de teren de la Oiejdea. 

Antreprenorul lotului 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Aktor, în zona alunecării de teren de la Oiejdea ar fi ajuns la faza lucrărilor de taluzare și așternere pământ vegetal, fapt care arată că stadiul lucrărilor de consilidare ar mai aproape de finalizare.

Într-o filmare cu drona realizată de Ziarului Unirea se poate observa că la viitoarele spații de servicii de la Oiejdea se montau instalațiile sanitare, apă rece și caldă, respectiv cele de încălzire.

Și la nodul rutier Teiuș, la viitorul Centru de Întreținere și Monitorizare lucrările au avansat. Acolo se lucra la zidăria din BCA și la montare tuburi și doze pentru instalațiile electrice.

Pe întregul lot se efectuau și alte lucrări: de decolmatare, la sistemul de drenaj al apelor, iar în apropiere de Nodul rutier Teiuș se lucra la rosturile de dilatație.

În ce privește siguranța circulației rutiere, se lucra la completarea gardurilor de protecție, în zona km 20+600, motiv pentru care viteza pe acest segment de autostradă este limitată la 100 km/h. 

Vezi mai multe filmări cu stadiul lucrărilor de pe A10 Sebeș - Turda AICI

Comenteaza