BLOCAJ în traficul din Cluj. Oraşul care trăieşte bară la bară

BLOCAJ în traficul din Cluj. Oraşul care trăieşte bară la bară
Continuăm să atragem atenţia asupra traficului din Cluj, care tinde să devină problema numarul 1 a oraşului.

Bară la bară. Metru cu metru. Aşa se circulă în Cluj-Napoca. În fiecare zi, zi de zi. Nu doar marile intersecţii, ci şi arterele importante sunt blocate, ba chiar şi cele secundare, de legătură, mai ales dimineaţa şi seara, iar nervii şoferilor sunt testaţi la maximum.

Este ora 17:15. Marţi. Decembrie, 20. Harta Google care arată condiţiile de trafic în timp real este înroşită la Cluj-Napoca. "Roşu" înseamnă că traficul e din nou congestionat până la limita blocajului. Nu suntem încă o capitală, nici un mare oraş european, dar, cel puţin la capitolul trafic, stăm "bine". Atât de bine încât să ajungi de acasă la serviciu sau invers a devenit deja un test al răbdării, dar şi al portofelului, având în vedere benzina sau motorina arsă degeaba stând la cozi interminabile în trafic.

Fotografia de moment a orei 17:15 arată că se circulă extrem de greu pe DN1C la intrarea în oraş dinspre Apahida, pe strada Aurel Vlaicu (zona Expo Transilvania şi sensul giratoriu Mărăşti), pe strada Plevnei, pe strada Ialomiţei, Fabricii, Bucureşti, Crinului, Gorunului, Dorobanţilor, Teodor Mihali, Aleea Slănic, Nicolae Titulescu, Constantn Brâncuşi, 21 Decembrie, strada Horea, Bulevardul Muncii, strada Oaşului, Piaţa Mihai Viteazul, Calea Moţilor, Calea Mănăştur, Calea Floreşti, strada Islazului, nodul Omega, nodul N, strada Frunzişului, Bucium, Bună Ziua.

Puteţi vedea situaţia traficului în timp real în Cluj-Napoca cu ajutorul Google Maps, accesând acest LINK.

Comenteaza