Boc, către ambasadorul Elveției: "Mulțumim pentru autobuzele electrice și pentru iluminatul public cu LED"

Boc, către ambasadorul Elveției: "Mulțumim pentru autobuzele electrice și pentru iluminatul public cu LED"

Primarul Clujului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției în România

"Am avut plăcerea de a primi, astăzi, vizita Excelenței Sale dl Arthur Mattli, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției în România, fiind prima vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca de la învestirea domniei sale în funcție. În cadrul întâlnirii am mulțumit pentru sprijinul acordat în proiectele care vizează dezvoltarea Clujului, precum achiziționarea de autobuze electrice, modernizarea iluminatului public, cu LED, pe anumite străzi din municipiu sau creșterea eficienței energetice a unor școli prin Programul de cooperare elvețiano-român. De asemenea, am discutat despre posibilitatea de a atrage și alți investitori în domeniul inovării și IT-ului în orașul nostru", a declarat edilul Clujului, Emil Boc. 

Pe durata vizitei la Primăria municipiului Cluj-Napoca, E.S. dl Arthur Mattli a fost însoțit de fiul domniei sale, Theodor Mattli. 

Primele 11 autobuze electrice din Cluj-Napoca, care au fost puse în circulație încă din 2018, au fost achiziționate din fonduri elvețiene. Din astfel de fonduri a fost finanțat și proiectul privind iluminatul public cu LED. 

Comenteaza