Boc despre Cluj, după relaxare: A fost greu, dar împreună am trecut un hop mare

Boc despre Cluj, după relaxare: A fost greu, dar împreună am trecut un hop mare
| Foto: Facebook/Emil Boc

Primarul Emil Boc este mulțumit de comportamentul clujenilor și după mpsurile de relaxare care au permis inclusiv deschiderea teraselor.

”Clujul se detașează prin oamenii săi și la acest capitol al responsabilității după măsurile de relaxare, nu am avut acele îmbulzeli nici la terase cum au fost în alte părți. Există aici acea capacitate de a lucra împreună și este foarte importantă, ca într-o familie, mai lasă unul după altul, îl asculți și pe celălalt , nu numai tu ai dreptate și nimeni nu este uitat și abandonat. Ne-am adunat în toată această perioadă cu toții, a fost greu, dar am trecut un hop mare. S-ar putea să nu mai avem valul 2, dar oricum trebuie să fim pregătiți pentru viitoare pandemii, ca să nu mai trebuiască să închidem ațâtea lucrururi, să învățăm din ce am trăit lunile acestea.

la Cluj noi ne concentrăm acum și pe partea economică să nu trecem în criză economică. Noi susținem investițiile publice pentru a menține locurile de muncă și șantierele publice au continuat în toată această perioadă. Am învățat să susținem în primul rând economia locală și acolo unde legislația ne permite ne-am uitat să facem achizițiile de la firmele de pe plan local.

Tot ca încurajare a producătorilor locali, am dat dispoziție să se găsească soluția să putem deschide cât mai repede piețele volante ca producătorii noștri să își poată vinde produsele.

Și în tot acest timp continuăm cu proiectele mari de investiții, pe care le monitorizăm zi de zi, fie că e vorba de metrou, tren metropolitan, centură metropolitană sau spital regional de urgență”, a precizat primarul Emil Boc la Napoca FM.

Comenteaza