Boc îi răspunde Aureliei Cristea: Calea Turzii nu a fost prevăzută niciodată cu trei benzi

Boc îi răspunde Aureliei Cristea: Calea Turzii nu a fost prevăzută niciodată cu trei benzi
După ce ieri, Aurelia Cristea, cea care ocupă în momentul de faţă funcţia de preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca s-a arătat nemulţumită de modul în care decurg lucrările pe Calea Turzii, susţinând că pentru acest proiect ar fi fost prevăzute trei benzi pe sens, pe de cealaltă parte, primarul Emil Boc spune că nu a existat niciodată un astfel de proiect.

Emil Boc susţine că proiectul votat în Consiliul Local (CL) este cel care a fost pus deja în aplicare în cadrul lucrărilor şi presupune doar două benzi pe sens, alături de pistele de bicicletă.

"Îi invit să vadă ce au votat în Consiliul Local şi să îi asigur că ceea ce au votat se pune în practică. Nu au fost niciodată proiect cu 3 benzi de circulaţie pe sens peCalea Turzii, este ceea ce s-a votat cu acest square, pe centru, cu două benzi pe sens şi cu piste de biciclete. Niciodată nu a fost abrobat în CL un proiect pentru Calea Turzii cu trei benzi", a declarat Emil Boc.

Lucrarea de modernizare a Căii Turzii va fi terminată în 1 octombrie, a anunțat Emil Boc.

UPDATE În apărarea Aureliei Cristea a sărit şi Dan Morar, preşedintele TSD Cluj. „Cunoaștem ceea ce s-a votat în Consiliul Local, referitor la lucrarea de modernizare a Căii Turzii, dar îl invit pe primarul Emil Boc să reflecteze la PUG, abandonat de mai mulți ani în sertarele primăriei, acesta fiind solicitat comunitatea clujeană", a declarat Morar.

 

Comenteaza