Boc: într-un an va fi gata o nouă investiţie de peste 20 de milioane de lei

Boc: într-un an va fi gata o nouă investiţie de peste 20 de milioane de lei
Clujul va avea, începând cu anul viitor, o nouă investiţie publică într-un cartier important al oraşului.

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunţat în emisiunea „Matinal", la REALITATEA FM Cluj, că în data de 3 august a fost semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de execuţie a bazei sportive care se va construi pe terenul de 9 hectare al municipalităţii, în cartierul Gheorgheni, în zona cartodromului.

Obiectivul va fi realizat în urma unui parteneriat între Primăria Cluj-Napoca şi Ministerul Dezvoltării. Finanţarea, în valoare de 20,2 milioane de lei, va fi asigurată de Guvern prin Ministerul Dezvoltării, iar municipalitatea clujeană va pune la dispoziţie terenul şi se va ocupa de asigurarea utilităţilor.

Se va construi o bază sportivă complexă, cu mai multe terenuri de sport, alei, spaţii verzi. Va fi o bază sportivă publică care sperăm că-i va încuraja pe oameni să facă sport", a precizat primarul Emil Boc. Potrivit primarului, în 1 an baza sportivă ar trebui să fie gata.

Boc a dezvăluit că proiectul comun dezvoltat împreună cu Guvernul României a prins viaţă în urma unei discuţii pe care a avut-o cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe vremea când acesta conducea Ministerul Dezvoltării.

„Ne-am întâlnit la Cluj, i-am vorbit de oportunităţile investiţionale pe care le avem în oraş, mi-a cerut să-i trimit un proiect, ceea ce am şi făcut, iar ulterior am aprobat în plenul consiliului local parteneriatul cu Guvernul", a afirmat Boc.

CITEŞTE ŞI: Cine construieşte baza sportivă de la cartodrom: are o mulţime de afaceri cu statul şi e pe lista de şpăgi a lui Uioreanu

Comenteaza