Boc: "N-am mai văzut picior de primar, consilier, ministru sau parlamentar la deschiderea școlilor. Excepțional lucru!"

Boc: "N-am mai văzut picior de primar, consilier, ministru sau parlamentar la deschiderea școlilor. Excepțional lucru!"

Primarul a vorbit luni, la ZIUA LIVE, despre cum a început noul an școlar la Cluj-Napoca.

Emil Boc a spus că, dincolo de "tot necazul" adus de pandemia cu noul coronavirus, sunt și părți bune în ceea ce privește școlile. "Știți care este partea bună a pandemiei? În primul rând, nu mai există școală - în Cluj demult nu mai există - în care să nu aibă hârtie igienică, săpun și dezinfectant.

O altă parte bună e că n-am mai văzut picior de primar, consilier local, județean, ministru sau parlamentar la deschiderea școlilor. Excepțional lucru!", a spus Boc. Edilul spune că pandemia "ne-a pus la punct", ne-a adus într-o normalitate care trebuie să rămână așa. 

"Trebuie să intrăm într-o relativă normalitate. Festivitățile să se reducă la clasele I, a V-a, la a VIII-a, pentru că marchează trecerea dintr-un ciclu școlar în altul și copiii să aibă o amintire, dar fără popi, fără politicieni, doar cu actul educațional.

Dacă vrei - primar sau parlamentar - pune pe Facebook să transmiți un mesaj, dar nu te mai duce acolo, cum o făceam în trecut. Intrasem într-un mecanism din care nu mai puteam ieși. Pandemia ne-a pus la punct - și e bine că ne-a pus la punct - să readucem lucrurile pe făgașul normal. Lucrurile trebuie să rămână așa".

loading...
Comenteaza