Boc, pentru cei care nu vor metrou şi centură: "E dureros că și clujeni își rup hainele de pe ei spunând că de ce să se facă"

Boc, pentru cei care nu vor metrou şi centură: "E dureros că și clujeni își rup hainele de pe ei spunând că de ce să se facă"
| Foto: Sergiu / Facebook / INFO TRAFIC jud. CLUJ

Primarul Emil Boc spune că este supărat pe clujenii care nu vor metrou și centură.

”De ce la Cluj să se facă metrou și centură? Pentru că clujenii merită acest lucru. Dezvoltarea orașului cere trecerea la nivelul următor. De cinci ani am făcut proiecte în locul guvernului. Noi am făcut toată munca lor administrativă. Acum când suntem cu proiectele spre finanțare vin și spun să nu se facă. Că suntem cu proiectele de a le finaliza și a le pune spre licitație (n.red. Metrou și Centura metropolitană) vin și spun că ”Să nu se facă!”. E dureros că și clujeni își rup hainele de pe ei spunând că de ce să se facă la Cluj lucrurile acestea. Pe mine mă lasă indiferent asemenea atitudini, pentru că eu știu ce gândesc majoritatea clujenilor care suferă ca mine când văd aglomerația și văd problemele. Și știu că nu putem trece la nivel următor fără metrou, centură metropolitană sau tren metropolitan. Așa că îi tolerez și pe cei care au libertatea de exprimare, dar nu sunt de acord cu ei”, a spus primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

loading...
Etichete
Comenteaza