Boc vede partea plină a paharului: Coada pentru un loc de parcare, mai scurtă cu 60% anul acesta

Boc vede partea plină a paharului: Coada pentru un loc de parcare, mai scurtă cu 60% anul acesta
| Foto: Mediafax

Primarul Emil Boc a evaluat pozitiv coada care s-a format, luni, la Primărie, pentru depunerea cererilor pentru locuri de parcare, despre care spune că a fost mai scurtă cu 60% decât cele din anii anteriori.

Întrebat la ZIUA LIVE despre coada care s-a format, luni, încă de la ora 5 dimineața, în fața Primăriei din Cluj-Napoca pentru obținerea unui loc de parcare, Emil Boc a negat că rândul ar fi apărut cu mult înainte de ora 8 și a subliniat că așteptarea la rând nu a durat mai mult de 34 de minute, potrivit datelor care i-au fost "raportate instant".

”Nu a fost coadă de la ora 5.00, a fost coadă înainte de ora 8.00 și la ora 8.34 toate cererile au fost preluate și au fost procesate. Aceste date sunt de la colegii mei care mi-au raportat instant toate datele. La ora 8.34 nu mai exista niciun fel de coadă. Într-adevăr, între 8 și 8,34 au fost oameni care au venit pentru a înregistra cerere, dar la 8,34 nu mai era nicio coadă. Aceasta a durat 34 de minute. Amintiți-vă că anii anteriori era coadă de la 4 dimineața, toată ziua”, a precizat Emil Boc, marți, la ZIUA LIVE. 

Edilul Clujului a spus că "suntem pe direcția bună" pentru că din cele 3669 de cereri, 2123 au fost depuse online, adică în jur de 60% din total, astfel că rândul de anul acesta a fost unul mai scurt.

”Ieri s-au înregistrat următoarele cereri - total cereri intrate în 2020 până în acest moment au fost 3669 din care 2123 online, deci aproape 60% din cererile care au fost înregistrate au fost online. Ce înseamnă asta? De aceea coada a durat 34 de minute pentru că acum dimensiunea aceasta online, adică cei 2123 nu au fost la coadă, au depus online. Faptul că în 34 de minute coada a dispărut și mai mult de jumătate, adică 60% din cereri au fost depuse online, arată că suntem pe direcția bună”, a conchis Emil Boc.

 

 

Comenteaza