Boicot PSD la şedinţa extraordinară a CJ Cluj. Cine va asigura interimatul la aeroport

Boicot PSD la şedinţa extraordinară a CJ Cluj. Cine va asigura interimatul la aeroport
Plenul Consiliului Judeţean (CJ) Cluj a reuşit să treacă la limită, în absenţa consilierilor PSD, un proiect de hotărâre privind aeroportul din Cluj. Doar 19 consilieri PNL şi UDMR au fost prezenţi la şedinţa de luni, iar în favoarea hotărârii au votat 16.

Administraţia judeţeană a decis să modifice o hotărâre anterioară, luată în 22 septembrie 2017, care se referea la stabilirea conducerii executive a Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj până la finalizarea concursului pentru postul de director.

"Se aprobă ca pe perioada cuprinsă între data de 17.10.2017 şi până la data numirii directorului general, ca urmare a aplicării procedurii de evaluare sau selecţie prevăzute de OUG nr.109/2011, Consiliul de Administraţie (CA) să delege atribuţiile de conducere executivă a aeroportului unui director general provizoriu, durata mandatului directorului general provizoriu, desemnat în condiţiile alineatului 2, nu va depăşi 4 luni", se arată în hotărârea adoptată de CJ Cluj. 

Deşi în textul hotărârii de luni nu apare explicit numele directorului care va prelua conducerea, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a informat că noul CA al aeroportului va decide să acorde acest mandat tot actualului director David Ciceo. 

Toţi consilierii judeţeni PSD au lipsit de la şedinţa extraordinară a CJ Cluj, Alin Tişe acuzânt un boicot politic din partea sotical democraţilor la adresa conducerii administraţiei judeţene. 

Comenteaza