Canalizare în Baciu. Lucrări finalizate pe Brădetului, şantier pe Planetelor

Canalizare în Baciu. Lucrări finalizate pe Brădetului, şantier pe Planetelor

Extinderea reţelei de canalizare pe străzile din localitatea clujeană Baciu reprezintă una din priorităţile administraţiei băcene pentru anul 2018.

Conform primarului comunei Baciu, Ioan Florin Mureşan, au fost finalizate lucrările de canalizare pe strada Brădeteului, iar şantierul s-a mutat pe strada Planetelor: "De o săptămână e închis drumul pe Planetelor şi se lucrează. De asemenea, prima rundă de bani de la PNDL a fost plătită". 

Lucrările de introducere a canalizării pe străzile Planetelor, Cimitirului, Salcâmului, Mesteacănului, Brădetului şi Molidului în localitatea Baciu au demarat la început de septembrie 2018. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 2.148.978,85 lei (+TVA), proiect finanţat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). 

Imediat după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării pe aceste străzi, vor începe lucrările de reabilitare a acestera prin proiectul "Modernizarea Infrastructurii Rutiere de Străzi în Comuna Baciu, judeţul Cluj", investiţie finanţătă prin fonduri europene și din fonduri proprii.

Amintim că administraţia din Baciu mai are în derulare un proiect prvind introducerea reţelei de canalizare în localităţile Popeşti, Coruşu şi Săliştea Nouă, proiect în valoare totală de 5.665.479 lei. 

Comenteaza