Canalizarea pe mai multe străzi din Baciu şi în trei sate din comuna clujeană. Costă 8.4 milioane lei

Canalizarea pe mai multe străzi din Baciu şi în trei sate din comuna clujeană. Costă 8.4 milioane lei

Extinderea reţelei de canalizare pe străzile din Baciu şi în satele din comună reprezintă una din principalele investiţii ale administraţiei băcene în 2018. Banii necesari sunt alocaţi de la bugetul local.

Bugetul adoptat de autoritățile locale pentru acest an prevede două astfel de proiecte, suma necesară depăşind 8,4 milioane de lei. 

Este vorba despre execuţia reţelei de canalizare pe străzile Salcâmului, Cimitorului, Mesteacănului, Brădetului şi Molidului şi extindere acesteia pe strada Planetelor. Investiţia pentru acest obiectiv se ridică la suma de 2.862.363 lei. "Licitaţia privind introducerea canalizării pe străzile din Baciu a fost atribuită. Există autorizaţie de construire, iar noi am semnat ordinul de începere a lucrărilor", a declarat primarul comunei Baciu, Ioan Florin Mureşan. 

În ceea ce priveteşte satele comunei clujene, a fost desemnat şi câştigătorul licitaţiei prinvind introducerea reţelei de canalizare în localităţile Popeşti, Coruşu şi Săliştea Nouă, proiect în valoare totală de 5.665.479 lei. 

 

Comenteaza