Ce se întâmplă la Cluj cu impozitele și taxele locale în 2015

Ce se întâmplă la Cluj cu impozitele și taxele locale în 2015
Primarul Clujului, Emil Boc, a făcut publică politica municipalităţii în ceea ce priveşte impozitele și taxele locale pentru următorul an.

Vești bune pentru clujeni: în 2015 nu vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru municipalitate, întrucât impozitele și taxele locale rămân neschimbate. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Emil Boc, care a menționat condițiile prin care clujenii pot beneficia chiar de o bonificație care reprezintă zece procente din cuantumul sumei pe care aceștia trebuie să o plătească.

"Impozitele și taxele locale nu vor fi majorate în 2015 în municipiul Cluj-Napoca, acestea fiind păstrate la același nivel ca în 2014. Este un proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică și care va fi aprobat în 22 decembrie și prin care nivelul impozitelor și taxelor locale nu se modifică. De asemenea, pentru 2015 vom păstra bonificația de 10% pentru clujenii care își vor achita integral taxele până la 31 martie", a declarat edilul.

Primarul a subliniat faptul că prevederile vin în sprijinul mediului de afaceri: "Tot ceea ce vine în sprijinul mediului de afaceri, iar ceea ce am implementat în trecut vom menține și anul următor. În ceea ce privește firmele din parcurile industriale, cele care îndeplindesc condițiile puse de lege vor avea scutire, iar celelalte vor avea cel mai mic nivel de impozitare permis de lege, tocmai pentru a le acorda sprijin în ceea ce înseamnă crearea și menținerea locurilor de muncă".

Comenteaza