Ce se întâmplă cu aquapark-ul din Grigorescu

Ce se întâmplă cu aquapark-ul din Grigorescu

Aquapark-ul se află printre proiectele aflate pe masa administrației locale clujene pe 2023, dar se află doar la faza de documente.

Clujenii așteaptă de ani buni un aquapark în oraș și mai au de așteptat... În ultima variantă a Primăriei acesta ar urma să fie amplasat în Grigorescu, pe o suprafață de 5,5 ha, în zona actualului ștrand Sun, după ce s-a renunțat la locația din zona Gheorgheni, unde aquapark-ul s-ar fi desfășurat pe un spațiu mult mai generos.

Întrebat, marți, într-o conferință de presă, ce se mai aude cu aquaparkul, primarul Emil Boc a spus că în toamnă va fi gata studiul de fezabilitate.

"În septembrie este termenul de predare a SF-ului (studiului de fezabilitate – n. red.), astfel încât să putem intra apoi în Consiliul Local cu dezbateri. A fost dat un proiect inițial pe care l-a avut RADP-ul, după care l-am preluat noi, la Primărie, astfel că îl vom duce mai departe. Va fi gata la începutul toamnei acest proiect", a spus afirmat edilul Clujului.

Investiția pentru construirea aquaparkului va fi realizată în sistem public-privat și s-ar ridica la peste 40 de milioane de euro.

 

 

Comenteaza