Update Ciceo vs Tişe, varianta de iarnă: Aeroportul Cluj îi trimite la Consiliul Judeţean pe şoferii nemulţumiţi că parcarea nu a fost deszăpezită

Ciceo vs Tişe, varianta de iarnă: Aeroportul Cluj îi trimite la Consiliul Judeţean pe şoferii nemulţumiţi că parcarea nu a fost deszăpezită

Aeroportul Cluj a publicat sâmbătă un anunţ prin care îi îndeamnă pe cei care au întîmpinat greutăţi în a găsi un loc de parcare, din cauza zăpezii care nu a fost îndepărtată, să se adreseze Consiliului Judeţean Cluj, care administrează parcarea prin compania UTI.

UPDATE: Forul judeţean a reacţionat, după ce aeroportul i-a îndemnat sâmbătă pe pasagerii care au întîmpinat greutăţi din cauza zăpezii din parcare, să se adreseze Consiliului Judeţean (CJ). 

"Consiliul Judeţean Cluj constată cu regret situaţia de la aeroport, legată de neefectuarea lucrărilor de deszăpezire a parcării, şi face un apel la cele doua părţi responsabile, Aeroportul Internațional Cluj şi UTI Parking & Hotel Management SRL, să ia de urgenţă măsuri şi să colaboreze pentru a asigura servicii de calitate pasagerilor", au transmis reprezentanţii CJ Cluj.

Ştirea iniţială:

Astăzi s-a consemnat un nou episod, de iarnă, al războiului la distanţă dintre conducerea Aeroportului Cluj şi cea a Consiliului Judeţean (CJ). Pasagerii au fost îndemnaţi să trimită reclamaţii pe adresa de mail a preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe.

"Stimați Pasageri, regretăm că în această dimineață, parcarea din cadrul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj nu a fost deszăpezită și ați întâmpinat dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Având în vedere numărul mare de plângeri referitoare la parcare, primite la aeroport în această dimineață, ne cerem scuze și vă informăm că parcarea este administrată de Consiliul Județean Cluj prin firma UTI. Reclamațiile și plângerile legate de parcarea Aeroportului Cluj, vă rugăm să le transmiteți către Consiliul Județean Cluj la următoarele date de contact: E-mail: infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro, Tel: 0372/ 640 000, Fax: 0372/ 640 070", este anunţul publicat sâmbătă pe pagina de Facebook a aeroportului.

Directorul aeroportului, David Ciceo, care se află în conflict deschis cu Alin Tişe, a declarat joi, la Realitatea FM Cluj, că parcarea, care a ajuns într-o stare avansată de degradare, este responsabilitatea CJ Cluj, care deţine în proprietate terenul şi care a concesionat serviciul de parking societăţii UTI. Aeroportul nu poate interveni în parcare şi nu o poate repara, a mai precizat Ciceo.

Parcarea aeroportului Cluj se află în administrarea societăţii UTI Parking & Hotel Management SRL, în baza unui contract de concesiune încheiat în 2010. 

Comenteaza