Clădirea de birouri de 5 milioane euro a Băncii Transilvania din incinta Tetarom a primit astăzi avizul CTATU

Clădirea de birouri de 5 milioane euro a Băncii Transilvania din incinta Tetarom a primit astăzi avizul CTATU
Clădirea de birouri pe care Banca Transilvania (BT) vrea să o construiască în parcul industrial Tetarom I a primit astăzi avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) după ce a suplimentat numărul locurilor de parcare.

 

Numărul insuficient al acestor locuri a fost motivul pentru care proiectul a fost respins în şedinţa de săptămâna trecută a CTATU însă numărul acestora a crescut, în acest interval, cu 20, la 53 de locuri. Propunerea proiectanţilor vizeză un imobil cu două corpuri, unul cu parter, unde urmează să funcţioneze un centru de calcul, şi altul cu parter, demisol şi 5 etaje. La parter ar urma să funcţioneze o agenţie BT pentru angajaţii din Tetarom, iar etajele vor fi destinate birourilor.


„În clădirea Tetarom I se va afla Centrul de date BT (Data Center), dotat conform celor mai moderne cerințe în domeniu, precum şi birouri de tip Clasa A pentru angajați care fac parte din anumite direcții ale sediului central al Băncii Transilvania", au transmis săptămâna trecută oficialii BT.


Aici vor lucra aproximativ 200 de angajați din echipa BT, iar valoarea investiției Băncii Transilvania este estimată la peste 5 milioane euro. „Lucrările vor fi demarate imediat ce vor fi obținute avizele şi autorizațiile necesare. In ceea ce priveşte finalizarea proiectului, aceasta este programată pentru anul viitor", spun reprezentanţii BT.

 

Comenteaza