Cluj Arena caută chiriaș pentru un spațiu comercial din incinta stadionului

Cluj Arena caută chiriaș pentru un spațiu comercial din incinta stadionului
| Foto: Arhiva

Consiliul Județean Cluj a lansat o licitație pentru închirierea unui spațiu de circa 45 de metri pătrați din incinta Cluj Arena.

Spațiul este situat la Peluza Sud S1, nivelul 2 și poate fi folosit exclusiv pentru o activitate comercială. În prezent în spațiu funcționează Cofetăria Pralina, al cărei contract de închiriere va expira în curând.

Potrivit anunțului de licitație, prețul de pornire al licitației publice pentru închirierea imobilului de 45,75 metri pătrați este de 29 de lei per lună plus TVA. Prețul de pornire s-a stabilit în urma testării ofertelor imobiliare din zona stadionului. Astfel, la un preț de 6 euro per metru pătrat, rezultă o valoare totală a chiriei de minim 1.326 de lei pe lună, plus TVA.

În stabilirea ofertei câștigătoare cel mai mult contează prețul oferit de participanții la licitație, adică 40%. Ofertanții trebuie să depună și o garanție a cărei valoare este minimul chiriei lunare. Durata închirierii este de 3 ani cu posibilitate de prelungire prin act adițional prin acordul părților. Ofertele se depun la registratura CJ Cluj până în 19 mai, și vor fi deschise de comisia de licitație în 26 mai.

Comenteaza