Cluj Arena e aproape gata. Se fac ultimele finisaje şi se aşteaptă turnarea pistei de atletism

Cluj Arena e aproape gata. Se fac ultimele finisaje şi se aşteaptă turnarea pistei de atletism
Lucrările la noul stadion al Clujului au intrat pe ultima turnantă. Autorităţile spun că va fi gata la timp.

Constructorii lucrează în aceste zile la finisajele Cluj Arena. În prezent se mai montează scaune şi parapeţi de protecţie la scări, se lucrează la spaţiile pentru comentatori şi la sala de conferinţe. Acoperişul stadionului este finalizat la tribuna I şi aproape gata la tribuna a II-a. De asemenea, s-a aşternut stratul de bitum pe care va fi turnată pista de tartan pentru competiţiile de atletism.

„Suntem cu lucrările pe ultimii metri. Practic, în paralel cu montajul ultimelor scaune se finalizează şi finisajele la toate sectoarele. Este finalizat şi gazonul, care se află acum în etapa de întreţinere, iar la pista de atletism este turnat primul strat impermeabil de mixtură bituminoasă, pe semicercuri fiind turnat şi al doilea strat impermeabil în vederea aşternerii stratului final", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Potrivit lui Tişe, arena va fi terminată până în 30 septembrie, iar inugurarea oficială va avea loc în octombrie cu un concert. Clubul Universitatea va organiza şi un meci amical de fotbal care să inaugureze arena.

 

Comenteaza