Clujul colaborează cu Köln în atragerea de fonduri europene. Emil Boc: „Le mulțumesc pentru sprijinul umanitar trimis în război”

Clujul colaborează cu Köln în atragerea de fonduri europene. Emil Boc: „Le mulțumesc pentru sprijinul umanitar trimis în război”
| Foto: emil boc/facebook

Edilul Emil Boc, lucrează la extinderea relației de colaborare Cluj-Köln atât în domeniul atragerii de fonduri europene cât și în domeniile economic, cultural, artistic și universitar.

„În aceste zile, sunt prezent în orașul înfrățit Köln la o serie de evenimente menite să îmbunătățească relațiile de colaborare dintre Cluj-Napoca și orașul german în domeniul economic, dar și cultural, artistic și universitar.

Ambele orașe fac parte din inițiativa Global StartupCity, iar discuțiile s-au axat pe tema proiectelor Horizon și a altor viitoare proiecte comune în materie de inovare.

Totodată, această întâlnire a avut loc pentru a celebra deja cei 46 ani de înfrățire dintre orașele noastre.

În cadrul evenimentului, teatrul Puck din Cluj-Napoca a susținut un spectacol artistic (primul festival internațional de teatru de păpuși organizat de orașul Köln), iar orașul nostru a fost prezentat printr-o expoziție de fotografii”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza