Clujul, promovat în cadrul unui târg internaţional de turism. Ce oferă Capitala Europeană a Tineretului

Clujul, promovat în cadrul unui târg internaţional de turism. Ce oferă Capitala Europeană a Tineretului
Electric Castel, TIFF, Jazz in the park şi multe alte evenimente cu tradiţie în Cluj sunt promovate în aceste zile la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, care a ajuns la cea de-a 35-a ediţie.

Principalele obiective promovate la acest târg sunt în stânsă legătură cu faptul că municipiul Cluj-Napoca este în acest an Capitala Europeană a Tineretului. Astfel, evenimente precum UNTOLD Festival, Electric Castle, Jazz in the park, TIFF, Comedy Cluj, TIMAF, Zilele municipiului Cluj-Napoca, Zilele culturii maghiare sunt cele pe care standul municipalităţii le promovează în cadrul târgului internaţional.

De asemenea, sunt aduse în centrul atenţiei şi principalele atracţii turistice şi cultural-istorice din zonă. Vizitatorilor le sunt oferite pliante şi broşuri, autocolante cu logo-ul Capitalei Europene a Tineretului, semne de carte, calendare, carneţele-magnet cu logo-ul Visit Cluj sau the Heart of Transylvania, cărţi poştale, hărţi turistice ale Transilvaniei (reprezentând tururi de o zi, patrimoniu UNESCO, Salina Turda, Wild Carpathia, Dracula).

Târgul se adresează atât specialiştilor din domeniul turistic, cât şi publicului larg şi atrage anual sute de mii de vizitatori. Primăria Cluj-Napoca este singura municipalitate prezentă în standul României, alături de touroperatori specializaţi in incoming din Spania.

 

Comenteaza