Clujul, promovat la Londra GALERIE FOTO

Clujul, promovat la Londra GALERIE FOTO
Judeţul Cluj a fost promovat la Londra în cadrul celei de-a 36-a ediţii a World Travel Market, eveniment desfăşurat între 2 şi 5 noiembrie.

În cadrul târgului au fost promovate principalele obiective turistice din judeţ, precum şi evenimentele cultural-artistice care se vor desfăşura pe parcursul anului 2016.

Astfel, în cele patru zile ale evenimentului au avut loc discuţii cu reprezentanţi din sectorul turismului, din diverse sfere de activitate, cărora le-au fost oferite materiale de promovare a celor mai atractive destinaţii, grupate pe categorii tematice: muzee, atracţii naturale, drumul sării, biserici şi mănăstiri, palate şi castele. De asemenea, le-au fost oferite şi informaţii cu privire la opţiunile de cazare din municipiul Cluj-Napoca şi din cele mai atractive zone turistice judeţene.

Totodată, în cadrul standului au fost distribuite materiale informative puse la dispoziţie de centrele de informare turistică din judeţ, în special pliante oferite de către centrele de informare turistică din Izvorul Crişului şi Corneşti.

"În acelaşi timp, având în vedere că municipiul Cluj-Napoca deţine titlul de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015, s-a urmărit evidenţierea principalelor manifestări culturale care i-au susţinut titulatura şi i-au conferit Clujului o vizibilitate semnificativă pe plan naţional şi internaţional. Participarea la World Travel Market a avut ca scop şi susţinerea candidaturii Clujului în demersul de obţinere a titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021", au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Standul Consiliului Judeţean Cluj a fost vizitat, printre alţii, de către Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Mihnea Ioan Motoc, precum şi de către Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel Nedea.

Organizarea standului României a fost realizată de Oficiul Român de Turism de la Londra al Agenţiei Naţionale pentru Turism, acesta având o suprafaţă de 322 de metri pătraţi.

Comenteaza