Consiliul Judeţean cere autobuze suplimentare la inaugurarea noii piste a aeroportului

Consiliul Judeţean cere autobuze suplimentare la inaugurarea noii piste a aeroportului
consiliul Judeţean Cluj a solicitat Primăriei Cluj-Napoca şi companiei RATUC suplimentarea numărului de autobuze spre aeroport sâmbătă, în intervalul 10-17. Asta în condiţiile în care forul judeţean estimează că aproximativ 10.000 de oameni vor participa la eveniment.

"În data de 26 octombrie 2013 va avea loc ceremonia de inaugurare a noii piste a Aeroportului internaţional <Avram Iancu> Cluj, în lungime de 2.100 de metri, etapa I, aceasta fiind prima cale de rulare, destinată decolării şi aterizării avioanelor, construită în România în ultimii 50 de ani. Această ceremonie este însoţită de un miting aviatic de anvergură care va aduna aproximativ 10.000 de clujeni", arată reprezentanţii CJ Cluj în scrisorile transmise Primăriei Cluj-Napoca, respectiv companiei RATUC.

Pentru organizarea cât mai bună a avenimentului şi pentru evitarea blocajelor în trafic reprezentanţii forului au solicitat suplimentarea autobuzelor care leagă diferite cartiere din Cluj-Napoca de aeroport, în intervalul orara 10-17. În cele două scrisori reprezentanţii CJ cer ca intervalul de deplasare al acestor mijloace de transport în comun să fie de 10 minute.

 

Comenteaza