Video Cum va arată parcul de 1,2 hectare din Zorilor

Cum va arată parcul de 1,2 hectare din Zorilor

Viitorul parc de pe strada Observatorului va include loc de joacă pentru copii, zonă de recreere, alei, mobilier urban, zonă fitness, peluză multifuncțională, parcare biciclete și spații verzi.

Comisia de Urbanism a aprobat vineri PUZ-ul pentru un viitor parc de 1,2 hectare pe strada Observatorului fără număr. Terenul va fi expropriat de la firma Florisal SA, deținută de omul de afaceri Sile Pușcaș.

Membrii comisiei nu au avut niciun fel de obiecții la varianta propusă la ședința de azi de arhitecții de la Arhi BOX. ”Noi am mai dezbătut acest proiect, îl știm, ei și-au asumat în formula prezentată azi toate sugestiile venite de la noi, așa că propun avizarea lui”, a spus arhitectul șef al municipiului, Daniel Pop.

”Vreau să îi felicit pe arhitecți pentru această prezentare și vreau să avem acest proiect pregătit pe luni să îl și punem în dezbatere publică, pentru ca după trecerea celor 30 de zile să venim cu el în Consiliul Local”, a spus primarul Emil Boc. (MAI MULTE DETALII DESPRE PARCUL OBSERVATOR AICI!)

Comenteaza