Curtea Spitalului Județean de Urgență Cluj, plină de gropi. Pacienții sunt cei afectați: „Sunt gropi acolo pe unde intră salvările”

Curtea Spitalului Județean de Urgență Cluj, plină de gropi. Pacienții sunt cei afectați: „Sunt gropi acolo pe unde intră salvările”
| Foto: facebook/emanuel ungureanu

Spitalul Județean de Urgență Cluj, are o curte plină de gropi, în zona secțiilor de Psihiatrie și Neurochirurgie. Deputatul Emanuel Ungureanu a atras atenția cu privire la această problemă. 

Cratere în curtea secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Cluj! Cer noii conduceri a Spitalului Județean Cluj măsuri urgente de remediere! Oamenii care au probleme psihice ar trebui să aibă un mediu cât mai prietenos cât timp sunt internați ori tranzitează zona.

„În imaginile de mai jos puteți să vedeți și voi ce vede o persoană care face tranzitul între Secția de Psihiatrie și Secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Cluj. Este o cale de acces plină de gropi și noroi pe care se află și un punct gospodăresc infect. Situația este identică cu cea de pe vremea fostei conduceri.

În această zonă găsim aruncați saci cu deșeuri medicale care nu ar trebui depozitați în acest mod.

Atenție! Imaginile de mai jos au fost filmate la doar 250 de metri de Primăria Cluj-Napoca! O primărie bogată care ar putea investi în Sănătate dacă ar dori.

Mai mult, clădirea care adăpostește Secția de Psihiatrie arată ca o închisoare, iar pe lângă clădire nu există nici măcar bănci ori spații verzi.

În primul mandat a trebui să intervin de mai multe ori în sedințele de consiliu local și am făcut mari eforturi pentru a obține fonduri pentru asfaltarea căilor de acces către clădirile Spitalului Județean de pe strada Clinicilor.

Aștept explicații publice de la conducerea Spitalului Județean cu privire la acest aspect dezolant pe care îl găsim în curtea unei importante secții”, a atras atenția Emanuel Ungureanu.

Comenteaza