Foto De ce nu se aplică marcajul rutier pe strada Dealul Fânațelor? Răspunsul Primăriei Cluj-Napoca

De ce nu se aplică marcajul rutier pe strada Dealul Fânațelor? Răspunsul Primăriei Cluj-Napoca
| Foto: arhiva

Primăria comunei Chinteni a făcut o solicitare la Primăria municipiului Cluj-Napoca în care se solicită aplicarea marcajului rutier pe strada Dealul Fânațelor.

Primarul din Chinteni, Lucia Suciu, a postat pe rețelele de socializare un text și o fotografie cu răspunsul primit de la municipalitatea clujeană în vederea solicitării aplicării marcajului rutier pe str. Dealul Fânațelor (care face legătura între str. Oașului și satul Pădureni) și clarificări privind situația străzii Valea Chintăului.

Răspunsul Primăriei Cluj-Napoca la solicitările locuitorilor din satele Pădureni, Feiurdeni și Satu Lung, precum și la sesizarea cu privire la necesitatea identificării unor soluții în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente rutiere, pe strada Valea Chintăului”, a scris aceasta, pe pagina sa de Facebook.

De ce nu se aplică marcajul rutier pe strada Dealul Fânațelor? Răspunsul primăriei Cluj-Napoca

Răspunsul reprezentanților primăriei Cluj-Napoca a fost că, din cauza condițiilor meteorologice specifice iernii, nu se pot aplica marcaje rutiere.

Despre strada Valea Chinătului, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au transmis că aceasta este cuprinsă în programul de deszăpezire-salubrizare și că se acționează conform graficului sau în funcție de necesități.

Comenteaza