Dezbatere: Clujul social după pandemie

Dezbatere: Clujul social după pandemie

Ultima dezbatere publică referitoare la starea orașului după perioada de pandemie este organizată mâine de la ora 12. În vizor este de această dată sectorul social din Cluj-Napoca.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor publice se pot înscrie completând un formular online pe site-ul Primăriei (Secțiunea Depune cereri: https://e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/ ), înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea dezbaterii.

Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.

Evenimentul va fi transmis online pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiul Cluj-Napoca și pe canalul de Youtube al Primăriei:

Aceasta este cea de 5 -a dezbatere publică organizată în ultimele săptămâni de municipalitate pe această temă, până acum fiind discutate problemele și provocările din domeniul cultural, economic, sănătate și sport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza