Drama cu trama se reia astăzi. Încep lucrările la străzile Clujului

Drama cu trama se reia astăzi. Încep lucrările la străzile Clujului
Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat reînceperea lucrărilor la proiectul de modernizare a tramei stradale.

Astfel, începând de luni, 16 februarie, asocierea Diferit & Kiat Group Construct va efectua lucrări pe  Calea Baciului, unde va fi amenat un sens giratoriu la intersecţia cu strada Corneliu Coposu şi Tudor Vladimirescu.

De asemenea, vor fi reabilitate tronsonul cuprins între str. Decebal şi Valea Chintăului a străzii Oaşului şi strada Plopilor, între str. Primăverii şi Splaiul Independentei.

Lucrările se vor desfăşura şi pe Bulevardul Muncii, de la intersecţia cu strada Oaşului până la Sinterom, respectiv de la intrarea în CUG până la strada Căpitan Grigore Ignat.

"Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie, dar se va asigura circulaţia pe câte o bandă pe sens ori circulaţia pe o bandă cu piloţi de dirijare şi se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea. Lucrările vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere", transmit reprezentanţii primăriei.

Aceştia îşi cer scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi roagă să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Comenteaza