Dupex câștigă din nou licitația pentru reparații la aparatele de joacă din Cluj

Dupex câștigă din nou licitația pentru reparații la aparatele de joacă din Cluj

Primăria Cluj-Napoca a atribuit contractul pentru reparații și întreținere aparate de joacă și a dotărilor urbane existente pe raza municipiului.

Acordul cadru este încheiat pentru doi ani, iar oferta câștigătoare, de altfel unica depusă la această licitație, a societății Dupex, se ridică la 4,9 milioane de lei. Potrivit caietului de sarcini, firma se va ocupa nu numai de repararea și înlocuirea elementelor uzate ale aparatelor de joacă din oraș, ci și de intervenții pentru reparații la aparatele de fitness montate în aer liber în parcurile orașului.

Aceeași firmă va realiza în cadrul acestui contract și lucrări de montaj a mobilierului urban și diverse lucrări de întreținere, de la vopsit, la spălat aparatele de joacă. Dupex se ocupă de peste 10 ani de reparațiile la locurile de joacă din municipiu, câștigând licitațiile organizate periodic de primărie pentru aceste lucrări.

În Cluj-Napoca municipalitatea are în administrare 304 de locuri de joacă pentru copii. Primăria mai are în derulare o altă licitație, de opt milioane de lei, pentru noi dotări, cu aparate de joacă ”eco” în locurile de joacă din oraș. 30 de oferte, care se află în evaluare, au fost depuse pentru cele 25 de loturi ale acestei licitații.

Comenteaza