Evaluare a impactului asupra mediului pentru centura metropolitană

Evaluare a impactului asupra mediului pentru centura metropolitană

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj face o evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul centurii metropolitane.

CNAIR și Municipiul Cluj-Napoca anunţă luarea deciziei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Cluj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ETAPA I-DRUM TRANSREGIO FELEAC TR35–CENTURA METROPOLITANĂ – din cadrul proiectului general DRUM TRANSREGIO FELEAC TR35 pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca; comuna Florești: satele Florești și Luna de Sus; comuna Gilău: sat Gilău; comuna Baciu: satele Baciu, Suceagu și Popești; comuna Apahida: satele Apahida, Sânnicoară și Subcoastă; comuna Feleacu: sat Feleacu; comuna Căpușu Mare: sat Căpușu Mare, județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr.99, la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj (www.apmcj.anpm.ro). Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului pe mail la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, la adresa de mail: office@apmcj.anpm.ro precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj (www.apmcj.anpm.ro)”.

Amintim că, la începutul anului, a fost emis avizului de mediu pentru PUZ studiu de fezabilitate: – Etapa I – Drum Transregio Feleac TR 35 – Centura Metropolitană – Etapa II – Drum Transregio Feleac TR 35 – Drumuri de Legătură. Centura de 41,8 kilometri va avea 20 de noduri și va depăși suma 250 milioane de euro, termenul de finalizare a acesteia fiind anul 2024.

Comenteaza