Floreștiul își face bază sportivă cu nocturnă, de 1,7 milioane de euro

Floreștiul își face bază sportivă cu nocturnă, de 1,7 milioane de euro

O investiție publică în valoare de 1,7 milioane de euro va fi realizată în comuna clujeană Florești, din fonduri guvernamentale.

"Investiția vine ca urmare a seriozității administrației publice locale și a excelentei colaborări pe care o avem cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDARP) și cu cei de la Compania Națională de Investiții, concretizată deja în realizarea creșei și demararea Centrului Cultural de pe locația fostului Poligon.

Concret, este vorba de realizarea unei baze sportive tip 1: teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF, 105 m x 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, plus teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. Și, bineînțeles, cabinet medical, clădire vestiare și administrativă și parcare pentru autovehicule și autocar", a anunțat primarul Horia Șulea

Obiectivul de investiții a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului complexuri sportive, aprobată prin ordinul MDRAP 2833/09.10.2019. Subprogramul se referă la construirea sau modernizarea a 400 terenuri de sport, condiție asumată de România în cadrul dosarului de candidatură pentru Euro 2020.

Locația din Florești va fi în zona ansamblului Agenției Naționale a Locuinței.

Comenteaza