Giurgiu îi cere din nou lui Boc să repună coşurile de baschet în singurul parc din Mărăşti

Giurgiu îi cere din nou lui Boc să repună coşurile de baschet în singurul parc din Mărăşti
Parlamentarul independent Mircia Giurgiu îi cere astăzi din nou primarului Emil Boc să repună în folosinţă panourile de baschet de pe singurul teren de sport din Mărăşti, cel de pe strada Coastei.

"Mai mulţi părinţi din cartierul Mărăşti mi-au adus la cunoştinţă faptul că au fost scoase din folosinţă coşurile de baschet din parcul de pe strada Coastei", spune Giurgiu într-o interpelare remisă primarului Boc. "Părinţii sunt nemulţumiţi deoarece copiii sunt în vacanţă, iar mişcarea şi sportul sunt eseţiale pentru creşterea şi dezvoltarea lor. Tinerii trebuie atraşi spre mişcare şi sport altfel riscând să fie ispitiţi către vicii dăunătoare sănătăţii: consumul de droguri, alcool, fumatul. De asemenea, există riscul ca tinerii să se îndrepte către preocupări care duc la obezitate: jocurile la calculator sau petrecerea mai multor ore în faţa televizorului".

Terenul de sport de pe strada Coastei e singurul din întreg cartierul Mărăşti şi a fost amenajat după ce familiile care locuiau ilegal în zonă au fost evacuate. Parcul a fost deschis în august anul trecut după investiţii de 250.000 lei. Amintim, Giurgiu a cerut acelaşi lucru şi în urmă cu două săptămâni, fără însă ca Boc să fi rezolvat problema.

UPDATE Panourile de baschet au fost distruse în urmă cu o lună iar autorii nu sunt cunoscuţi, spune Mirela Ogruţan, reprezentant al Primăriei Cluj-Napoca.  "Am făcut comandă şi vom aduce altele noi, în cel mult o lună", a adăugat ea.

Comenteaza