Grădina RAADPP, amenajată pentru 30.000 de euro de firma unui PNL-ist

Grădina RAADPP, amenajată pentru 30.000 de euro de firma unui PNL-ist
Grădina Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP), aflată în prezent aproape în paragină, a fost amenajată, pentru suma de aproximativ 30.000 de euro, de firma unui consilier local PNL din Gilău, susţinător al liberalului Seplecan.

Contractele pentru amenajarea grădinii au fost semnate în perioada 2011-2012, când la conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj era PDL-istul Alin Tişe, iar directorul RAADPP era Mircea Avram, persoană recent reinstalată în funcţie.

Lucrările au fost executate de Mitmol Construct, firmă deţinută de Gabriel Moldovan, consilier local PNL din Gilău şi apropiat al actualului preşedinte interimar al CJ, Mihai Seplecan.

Printre lucrările efectuate de compania lui Moldovan se numără și amenajarea în două faze a grădinii din spatele clădirii de pe strada Galaxiei nr. 13, ce aparține regiei, și unde sunt mai multe cabinete medicale.

Potrivit celor două situații de lucrări, aferente contractelor din august 2011 și mai 2012, acolo ar trebui să fie un fel de a doua grădină botanică a Clujului: 70 de arbori tuia piramidală, 170 de metri cubi de pământ vegetal și iarbă, 507 arbuști buxus, 40 de metri cubi de turbă, 5 bucăți de ienupăr. Lucrările totale, ce mai includ și pavaje, piatră cubică, două bănci, un balansoar, borduri, au costat aproape 125.000 de lei, adică circa 30.000 de euro.

Mai multe detalii despre lucrările de amenajare ale grădinii se pot găsi pe clujust.ro.

Citeşte şi: Ce poţi face cu 22.000 de lei: un loc de fumat la RAADPP

               Avram se apără de atacul furibund al lui Lăpuşan. "Nu directorul merge să vadă câte tuia sunt"

Comenteaza