Întâlnire tensionată între conducerile CJ Cluj şi aeroport. David Ciceo a părăsit şedinţa

Întâlnire tensionată între conducerile CJ Cluj şi aeroport. David Ciceo a părăsit şedinţa
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj s-a întalnit luni cu conducerea aeroportului, consilierii judeţeni şi reprezentanţi ai sindicatelor celor două instituţii pentru discuţii legate de problemele din ultima perioadă dintre cele două entităţi.

Întâlnirea a fost una tensionată, au fost multe schimburi de replici şi acuzaţii între cele două părţi, care au culminat cu părăsirea întâlnirii de către directorul aeroportului David Ciceo, care afost urmat, apoi, de toată conducerea şi de reprezentanţii sindicatului aerogării clujene.

Pe parcursul intalnirii, conducerea Consiliului Judeţean Cluj a răspuns acuzaţiilor sindicatului exprimate în stradă referitoare la emiterea unor autorizaţii de construire cu întârziere.

Alin Tişe a declarat că documentele solicitate au fost emise în termenul legal după depunerea documentaţiei cerute. Discuţiile au degenerat în momentul în care conducerea CJ i-a acuzat pe directorii de la aeroport că nu au permis reprezentanţilor forului judeţean să participe la recepţia lucrărilor de construcţie a noii piste, precum şi a unei platforme de staţionare a aeronavelor.

Preşedintele Alin Tişe a solicitat ca în cursul zilei de marţi conducerea aeroportului să permită accesul la cele două obiective a unei delegaţii din partea conducerii executive şi din partea consilierilor judeţeni.

Directorul aeroportului Cluj, David Ciceo, a reproşat reprezentanţiilor CJ Cluj faptul că nu se discută despre planul de dezvoltare al aeroportului până în anul 2030 şi a acuzat că discuţia a degenerat spre atacuri şi jigniri şi a părăsit sala de şedinţe a forului judeţean.

 

Comenteaza