Înverzeşte Clujul. 70 de arbori plantaţi în curțile școlilor și pe străzile din oraş FOTO

Înverzeşte Clujul. 70 de arbori plantaţi în curțile școlilor și pe străzile din oraş FOTO
Primăria Cluj-Napoca plantează 1.740 de arbori cu balot - arțari, salcâmi, ulmi, castani, meri ornamentali, pruni ornamentali, albizia, ginko biloba - în perioada octombrie 2017 - martie 2018, pe străzi din zona centrală și din cartierele municipiului, dar și în perimetrul mai multor școli și licee.

Primii 32 de arbori cu balot (arțari) au fost plantați în perioada 24-28 octombrie pe străzile Dacia, I. P. Voitești, Dorobanților, Fabricii, Viilor, Pasteur, Decebal, Moților.

De săptămâna aceasta au început și plantările de salcâmi. 78 de arbori cu balot (salcâm) sunt plantați în aceste zile pe străzile Câmpului, Traian Moșoiu, Lunii, Piața Cipariu și în curțile  următoarelor școli din oraș: Colegiul Tehnic Napoca, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Liceul Teoretic Gheorghe Șincai, Colegiul Tehnic Anghel Saligny, Școala Gimnazială Alexandru Vaida-Voevod, Liceul Teoretic Avram Iancu, Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu.

De asemenea, au fost realizate acțiuni de plantări de gard viu în Parcul Central Simion Bărnuţiu. Primăria Cluj-Napoca va continua plantările pentru cei 1.740 de arbori cu balot în sesiunea actuală de toamnă și în primăvara anului viitor, în funcție de condițiile meteorologice.

Etichete
Comenteaza