Locuitorii din Suatu îşi pot face buletine la ei acasă

Locuitorii din Suatu îşi pot face buletine la ei acasă
Locuitorii din Suatu îşi vor putea face joi cărţi de identitate chiar în comună, fără să mai trebuiască să se deplaseze în centrul de judeţ.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În ziua respectivă o echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj se va deplasa în localitatea clujeană cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei locuitorilor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Prin urmare, cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09:30 la sediul Primăriei Comunei Suatu.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă premergătoare întocmirii cărţii de identitate funcţionarii DJEP beneficiază de sprijinul primăriei şi al organelor de poliţie locale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza