Lucrări de asfaltare pe drumul care traversează Fizeșu Gherlii

Lucrări de asfaltare pe drumul care traversează Fizeșu Gherlii

Consiliul Județean Cluj a demarat, pe drumul județean 109C, o serie de lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Este vizat, astfel, sectorul de drum în lungime de cca. cinci kilometri care traversează întreaga localitate Fizeșu Gherlii.

"Importanța acestor lucrări e dată de faptul că, odată finalizate, întreg drumul județean 109C se va prezenta în condiții excelente de circulație, celelalte sectoare ale drumului fiind asfaltate în cursul anului trecut", a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările de asfaltare au demarat deja după ce, în prealabil, au fost executate operațiuni premergătoare constând în plombări și burdușiri. Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de aducere la profil a acostamentelor, de completare a acostamentelor cu piatră spartă și vor fi realizate șanțuri precum și marcaje rutiere.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza