Lucrări de asfaltare pe drumul județean Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie

Lucrări de asfaltare pe drumul județean Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie

Consiliul Judeţean Cluj a asfaltat a două sectoare de pe drumul județean 161K (DN 16) – Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie.

Au fost vizate un sector de 7 km cuprins între pozițiile 13+000 și 20+120, mai exact tronsonul dintre localitățile Mureșenii de Câmpie și Sava, respectiv un sector de 1 km situat pe raza localității Bărăi. Pe tronsonul de 7 km dintre Mureșenii de Câmpie și Sava s-a reușit execuția de marcaje rutiere, operațiune ce urmează a avea loc în cel mai scurt timp și pe celălalt sector. 

Pentru finalizarea lucrărilor de întreținere derulate pe acest drum în perioada următoare vor mai avea loc execuția de acostamente și șanțuri, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare. 

Importanța acestui drum judeţean pentru locuitorii din zonă și pentru ceilalți participanți la trafic este dată de faptul că acesta asigură legătura între Drumul Judeţean 109C, pe direcţia Gherla, şi Drumul Naţional 16, pe direcţia Apahida – Cluj.

Comenteaza