Marcaje rutiere pe drumurile proaspăt asfaltate ale Clujului FOTO

Marcaje rutiere pe drumurile proaspăt asfaltate ale Clujului FOTO
În vederea asigurării unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene pe care s-a finalizat asfaltarea.

,,Importanța marcajelor rutiere e dată de faptul că acestea contribuie semnificativ la creșterea gradului de siguranță în trafic. Tocmai de aceea, am considerat lucrările la drumurile județene ca fiind finalizate doar în momentul în care s-au realizat și aceste marcaje, ca o ultimă etapă, imperios necesară.", a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,Alin Tișe.

Astfel, pe drumul județean DJ 107S Gura Râșca - Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri și treceri de pietoni pe raza localității Măguri Răcătău.

Totodată, pe drumul județean DJ 109E Viile Dejului - Cetan - Vad - Valea Groșilor au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 12,770 kilometri.

În ceea ce privește DJ 108C Gârbău - Aghireș Fabrici - Aghireș - Leghin, pe acesta s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localităților Aghireș Fabrici și Aghireș au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de marcaje axiale, pe sectoare, în lungime totală de aproximativ 10 kilometri, pe drumul județean DJ 161A Cojocna - Iuriu de Câmpie și, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localității Cojocna.

Comenteaza