Moisin: lucrările pe Oaşului şi Borhanciului sunt gata în acest an, indiferent cine le execută VIDEO

Moisin: lucrările pe Oaşului şi Borhanciului sunt gata în acest an, indiferent cine le execută VIDEO
Lucrările pe unele dintre cele mai proaste străzi din Cluj-Napoca, Oaşului şi Borhanciului, vor începe în acest an, fie că le execută Ministerul Dezvoltării, fie că le realizează Primăria, promite astăzi primarul interimar Radu Moisin. "Ne-am săturat de promisiuni!", reclamă în schimb locuitorii celor două străzi.

"Avem în bugetul pe 2012 o sumă de 72 milioane de lei pentru modernizare de străzi, se pot acoperi lucrările pentru Oaşului şi Borhanci, dar şi realizarea trotuarelor pe strada Bună Ziua, dacă CNADNR nu le realizează în acest an", a spus Moisin la şedinţa de Consiliu Local din acest an, cu referire la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), companie ce are acum în administrare cele două străzi.

El adaugă că studiile de fezabilitate pentru Oaşului şi Borhanciului sunt deja executate, deci dacă ministerul Dezvoltării nu va începe lucrările, "le vom face noi, din bugetul public", conform lui Moisin. Acesta adaugă că în "maxim două săptămâni" Primăria va cere MD să predea cele două străzi, dacă acesta nu va demara lucrările de execuţie.

"Am anunţat că execuţia trebuie începută pe Oaşului şi aprilie şi pe Borhanciului în mai. Am certitudinea că vor fi făcute în acest an, suntem în ultimele discuţii cu ministerul", a mai spus Moisin.

"Strada asta n-a fost niciodată bună, dar acum e praf. E plină de capcane. Eu mi-am cumpărat o maşină 4x4, am renunţat la maşina mică. Autorizaţii de construcţie s-au dat foarte multe, dar în infrastructură nu s-a investit nimic. E trafic aglomerat, inclusiv TIR-uri", a spus azi unul dintre locuitorii zonei, prezent la şedinţa Consiliului Local.

Vezi aici ce spun şi locuitorii străzii Borhanci

Comenteaza