Video Emil Boc, show la muzeu! La cravată și costum, mânuind securea și fierăstrăul

Emil Boc, show la muzeu! La cravată și costum, mânuind securea și fierăstrăul
| Foto: captura video

Primarul Clujului, Emil Boc spune că a avut o experiență inedită la Muzeul „Arta” din Sibiu, unde a retrăit „amintiri din copilărie”, legate meserii cu care a crescut.

Emil Boc a postat un videoclip filmat la Muzeul „Arta” din Sibiu, unde a făcut o mică demonstrație de mânuire a securii, în fața delegaților țărilor din UE cu care s-a întâlnit la Conferința europeană despre viitorul politicii de coeziune. Edilul Clujului a demonstrat că știe să folosească și fierăstrăul.

„Experiența inedită la Muzeul «Astra» din Sibiu! Felicitări doamnei Daniela Campean, președinta Consiliului județean Sibiu, pentru modul în care susține și promovează valorile naționale, meșteșugurile , industriile tradiționale (prelucrarea lemnului , olărit, morărit sa) precum și arta populară! 

Cele 23 de delegații ale țărilor din Uniunea Europeană și membrii Comitetului european al regiunilor (comisia de coeziune teritorială), prezenți la Sibiu cu ocazia Conferinței europene despre viitorul politicii de coeziune, au apreciat la superlativ experiența locală, națională și europeană a Muzeului Astra! Felicitări întregii echipe de la Muzeul «Astra» din Sibiu! Mândri de Voi!”, a transmis Emil Boc. 

„Personal, am retrăit «amintiri din copilărie» , experiența meseriilor rurale tradiționale împreuna cu care am crescut!”, a adăugat primarul Clujului.

Comenteaza