Noi reguli pentru obținerea permisului auto, în județul Cluj

Noi reguli pentru obținerea permisului auto, în județul Cluj

Reprezentanții Prefecturii județului Cluj anunță că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor s-au făcut câteva modificări importante.

Prefectul Irina Munteanu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, cele mai importante dintre acestea.
„S-au făcut o serie de modificări importante, atât la nivelul municipiului Cluj-Napoca, cât și la nivelul altor localități. Dacă până acum în Cluj-Napoca, traseul pentru obținerea permisului de conducere auto pleca de pe strada Plevnei dintr-o zonă total neadecvată - aveam și multe petiții din partea locuitorilor din zonă, era o aglomerație și un deranj - începând din această lună, la Cluj-Napoca se va pleca din Piața Oser.

Este o zonă adecvată, permisivă, unde se poate parca, se poate întoarce, fără probleme, mai mult decât atât există acces și la un spațiu acoperit dacă este nevoie", a declarat Irina Munteanu.

Traseul pentru obținerea permisului de conducere este stabilit deja prin ordin de prefect și are avizul Poliției Rutiere.

Irina Munteanu a mai precizat că în același context al descentralizăîrii acestui serviciu, examinarea pentru obținerea permisului de conducere, traseul, se va realiza și în municipiul Gherla. „În prezent avem în toate celelalte municipii (această posibilitate - n.red) în Turda, Câmpia Turzii, Huedin și Dej, iar după toate avizele, de acum se va da și la Gherla, așa cum este normal. Și la Câmpia Turzii Serviciul pentru permise a fost definitivat și cu obținerea permiselor, aici exista un punct de lucru doar pentru înmatriculări, s-dar s-a decis extinderea și și cu obținerea permiselor", a completat prefectul județului Cluj.

Comenteaza