Nord Conforest a câștigat licitația pentru extinderea Liceului Ghibu

Nord Conforest a câștigat licitația pentru extinderea Liceului Ghibu
| Foto: liceul-onisifor-ghibu.ro

Primăria Cluj-Napoca a atribuit licitația prin care Liceul Onisifor Ghibu va fi moderrnizat și extins cu un corp.

Licitația a fost câștigată de firma Nord Conforest pentru suma de 23.499.000 de lei. Proiectul ”Modernizarea, extinderea și creșterea eficienței energetice în clădirile publice — Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, clasele I-VIII”, strada Alexandru Vlahuță nr. 12-14, este finanțat prin Programul Operațional Regional – POR.

În prezent liceul are două clădiri cu săli de clasă și o sală de sport cu anexe. Modernizarea presupune construirea unui corp nou. Astfel, va fi extins imobilului cu spații de învățământ spre nordul incintei cu un corp nou care să comunice direct cu imobilul existent. ”Extinderea se va dezvolta pe 4 nivele (P+3) și va cuprinde spații de învățământ, spații administrative, spații sociale, spații multifuncționale”, se arată în caietul de sarcini.

De asemenea, sunt prevăzute lucrări ample de modernizare și la clădirile existente, respectiv echiparea clădirii existente cu facilități pentru persoane cu dizabilități, supraetajarea imobilului cu un nivel unde vor fi amenjate săli de clasă și grupuri sanitare, extinderea zonei anexelor sălii de sport cu spații dispuse la parter și etaj, înlocuirea finisajelor la corpurile de clădire existente, înlocuirea integrală a instalațiilor sanitare, electrice, încălzire în imobilele existente și echiparea cu instalație introducere aer proaspăt preîncălzit /prerăcit prin recuperare.

Durata lucrărilor este estimată la 18 luni.

loading...
Comenteaza