Nouă drumuri din judeţul Cluj intră în reparaţii. Printre ele, şi drumul spre Nicula

Nouă drumuri din judeţul Cluj intră în reparaţii. Printre ele, şi drumul spre Nicula
Mai multe drumuri din judeţul Cluj intră în reparaţii, ordinul de începere a lucrărilor fiind semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Este vorba de drumurile:

- DJ 109C Gherla - Ţaga - Geaca - Cămăraşu

- DJ 109 Răscruci - Borşa - Vultureni - Aşchileu Mic - limită jud. Sălaj

- DJ 109A Chinteni -Vultureni - Panticeu - Recea Cristur - limită jud. Sălaj

- DJ 108C Gârbau - Aghireş - Leghia - DN1 - Mănăstireni

- DJ 107R Băişoara - Muntele Băişorii - Staţiunea Muntele Băişorii.

Lucrările de întreţinere vor consta în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

 

UPDATE

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, a semnat marţi, 2 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere pentru alte patru noi drumuri judeţene, respectiv:

- DJ 109D Gherla - Nicula

- DJ 161C Iclod - Aluniș

- DJ 161D Unguraș - Valea Ungurașului - Târgușor - DJ109C

- DJ 107F Luna - limita județului Alba

„Am emis ordinul de începere a lucrărilor pe aceste patru drumuri judeţene de îndată ce specialiştii noştri împreună cu cei ai constructorilor au finalizat procesul de evaluare în teren a cantităţilor de lucrări necesare. Astfel, în interval de doar o săptămână am reușit să demarăm concomitent lucrările pe nu mai puţin de 12 drumuri judeţene", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

 

Comenteaza