Noul prefect al Clujului şi-a intrat în pâine. " Relaţia cu cetăţeanul se va îmbunătăţi"

Noul prefect al Clujului şi-a intrat în pâine.
Noul prefect al Clujului, Aurel Cherecheş, a depus, luni, jurământul, şi a preluat oficial funcţia de la predecesorul său, Gheorghe Vuşcan.

La ceremonia care a avut loc la sediul Prefecturii Cluj a participat, din partea Guvernului României, Mihai Dan Chirică, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, alături de parlamentari PSD, primari şi şefi ai serviciilor judeţene deconcentrate ale ministerelor.

"Este o mare onoare, este o mare responsabilitate, sunt convins că o voi duce la bun sfârşit cu brio. Cuvântul care va fi pus pe frontispiciul nostru va fi eficienţă. Eu zic că o să observăm îmbunătăţiri într-un timp relativ scurt. Sunt mai multe aspecte care ar trebui îmbunătăţite, eu am o idée acum din afara instituţiei, daţi-mi voie să fac o evaluare şi după ce urmăresc datele oficiale din interiorul instituţiei şi atunci vă pot da mai multe detalii, dar vă pot spune că relaţia cu cetăţeanul se va schimba, se va îmbunătăţi", a declarat noul prefect al Clujului, Aurel Cherecheş.

Aurel Cherecheş a fost numit prefect al judeţului Cluj printr-o hotărâre luată vineri de Guvernul PSD. Aurel Cherecheş are 37 de ani, este dr. ing. şi şef de lucrări în cadrul Departamentului de Autovehicule Rutiere și Transporturi, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. În anul 2003 a absolvit Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii din cadrul USAMV Cluj, iar în anul 2013 a obţinut titlul de doctor în inginerie mecanică, la Facultatea de Mecanică a UTCN, cu o bursă POSDRU. Între 2007 şi 2011 a fost director de magazin la Reprezentanţa Nokia din Cluj-Napoca.

Din luna mai 2014 până în prezent, Aurel Cherecheş a fost şi specialist în formare profesională în cadrul Agro Transilvania Cluster.

Noul prefect a fost membru PSD Cluj şi a candidat pe lista pentru Consiliul Judeţean Cluj la alegerile locale din iunie 2016, pe un loc neeligibil.

 

 

Comenteaza