O nouă angajare ilegală la "Protecţia copilului". A treia

O nouă angajare ilegală la
Conducerea Consiliului Judeţean Cluj a dispus "audit ad-hoc și misiune de control".

"O a treia persoană a fost angajată ilegal în cadrul Centrului de Plasament nr. 8 Huedin pe post de bucătăreasă", a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Cluj prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, "angajarea s-a efectuat prin dispoziția directorului DGASPC (Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului - n.red.), în urma concursului organizat în data de 07.04.2014, deși această persoană a fost declarată „respinsă" de către comisia de concurs, după cum se constată în raportul final al comisiei de concurs".

CJ Cluj susţine că a primit numeroase sesizări și petiții cu privire la angajări de personal și diverse investiții ilegale la "Protecţia Copilului". În plus, instituţia judeţeană a constatat şi "nereguli flagrante cu privire la activitatea DGASPC Cluj".

Președintele Alin Tișe a dispus "o misiune de audit ad-hoc pentru o verificare amănunțită a activității instituției și o comisie de control pentru verificarea aspectelor sesizate prin petiții", a mai informat CJ Cluj.

Comenteaza