Obligat de instanţă, CJ face recepţia pistei aeroportului Cluj

Obligat de instanţă, CJ face recepţia pistei aeroportului Cluj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj a fost obligat de judecători să facă recepția la pista Aeroportului Internaţional "Avram Iancu".

„Comisia de recepție constituită în baza legii, a efectuat luni, 25 martie 2019, procedura de recepție a pistei conform sentinței civile nr. 2857/ 2018, dosar nr. 2716/117/2018 a Tribunalului Cluj. Comisia de recepție nu a decis în baza constatărilor proprii ci în baza hotărârii judecătorești mai sus amintite dispunând efectuarea unei expertize tehnice de către proprietarul pistei județului Cluj”, se arată într-un comunicat remis presei. 

Mai bine de doi ani, conducerea administraţiei judeţene a refuzat să facă recepţia la noua pistă a aeroportului și la platforma APRON 4, investiţii în valoare de 50 de milioane de euro, pentru că ar prezenta degradări sau deteriorări inadmisibile încă din perioada de garanție. VEZI Consiliul Judeţean: pista de 50 de milioane de euro are degradări inadmisibile FOTO. Vezi şi replica aeroportului. Ulterior, anul 2017 s-a încheiat în ton de scandal Dubla doi! Rateu! De ce nu permite Aeroportul accesul CJ la pista de 50 mil. euro

Comenteaza