Oleleu, revocat din funcţie. PSD-iştii au ieşit din sală

Oleleu, revocat din funcţie. PSD-iştii au ieşit din sală
În urmă cu puţine minute s-a terminat, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, votul pentru demiterea din funcţie a vicepreşedintelui Ioan Oleleu.

Consilierul judeţean PSD Ioan Oleleu a fost revocat din funcţia de vicepreşedinte a CJ Cluj cu 19 voturi pentru.

Consilierii judeţeni din partea PSD au decis să părăsească şedinţa ordinară a CJ Cluj, susţinând că nu participă la vot pentru hotărâri ilegale. De asemenea, consilierii UDMR au refuzat şi ei să voteze.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare sunt trecute trei hotărâri care au stârnit reacţia PSD-iştilor, privind revocarea din funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj a lui Ioan Oleleu, desemnarea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în vederea exercitării atribuţiilor preşedintelui CJ Cluj, pe perioada suspendării de drept a mandatului de preşedinte, ca urmare a dispunerii măsurii arestării preventive a domnului Horea Dorin Uioreanu, respectiv delegarea unui consilier judeţean care să exercite atribuţiile vicepreşedintelui instituţiei, desemnat să exercite atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Hotărârea de revocare din funcţie a lui Oleleu a primit aviz de nelegalitate din partea secretarului judeţului, Simona Gaci.

Comenteaza