Până în 11 ianuarie, clujenii pot patina gratuit la ştrandul din Grigorescu

Până în 11 ianuarie, clujenii pot patina gratuit la ştrandul din Grigorescu
Clujenii care iubesc sporturile de iarnă primesc o veste bună: până în 11 ianuarie, aceştia pot patina gratuit la cel mai recent inaugurat patinoar din oraş.

Începând din 3 ianuarie, Clujul are un nou spaţiu care permite practicarea unuia dintre mai iubite sporturi. Pentru prima dată în oraş, un ştrand s-a transformat, pentru perioada rece, în patinoar. Ștrandul este al Primăriei, însă este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj. Ideea proiectului a pornit de la faptul că acest obiectiv nu putea fi utilizat decât în sezonul estival, adică numai vara, aşa că administratorii locaţiei au considerat că ar fi util să îi dea folosință şi în timpul iernii.

Dacă la început, administratorii au anuţat că intrarea este gratuită doar în primele cinci zile, termenul a fost modificat, iar clujenii se vor putea bucura de intrare gratuită la patinoar până duminică, 11 ianuarie. Directorul RADP, Ion Pantelimon, a explicat pentru Ziua de Cluj că în urma unor discuţii cu viceprimarul Gheorghe Şurubaru s-a convenit ca intrarea să rămână fără taxă până la finalul acestei săptămâni. Tot în incinta complexului de agrement din Grigorescu, administratorii au pregătit, pentru cei dornici de distracţie în aer liber, patine care pot fi utilizate fara a plăti vreo taxă.

Mai apoi, cei care vor să se bucure de distracţie pe gheaţă vor trebui să scoată din buzunare cinci lei pentru copii, respectiv zece lei pentru adulţi pe zi.

Vezi AICI cum a fost prima zi la noul patinoar!

Comenteaza