Foto Parc de câini din Mărăşti, teren "minat" pentru patrupezi. Primăria promitea remedierea... acum două luni

Parc de câini din Mărăşti, teren "minat" pentru patrupezi. Primăria promitea remedierea... acum două luni
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Primăria Cluj-Napoca se mândreşte cu aplicaţia de sesizări pusă la dispoziţia cetăţenilor, însă neregulile sunt rezolvate uneori doar printr-o promisiune virtuală. Este şi cazul unui parc de câini neîngrijit din cartierul Mărăşti. 

Stăpânii de câini care frecventează parcul special amenajat pe strada Anina, din cartierul Mărăşti, se confruntă zilnic cu aceleaşi probleme: uşi fără clanţe, pământul presărat cu cioburi, gunoaie şi materiale de construcţii, garduri care lipsesc sau care stau să cadă. Mai mult, în urmă cu aproximativ o lună a apărut o groapă care, pe zi ce trece, devine tot mai mare. 

...

Problema a fost sesizată pe aplicaţia Primăriei - My Cluj, iar răspunsul autorităţilor locale promitea o rezolvare până la sfârşitul lunii august 2018: „Buna ziua. Sesizarea dvs. s-a transmis firmei de întreţinere a mobilierului urban în vederea remedierii problemei apărute până la sfârşitul lunii august. Vă mulţumim”. 

...

În pragul lunii octombrie, nici măcar una dintre neregulile semnalate nu a fost încă rezolvată, iar accidentele sunt la ordinea zilei în spaţiul de joacă pentru animalele de companie.

...

Câinii pătrund din ţarcul mic în cel mare din cauza lipsei clanţelor, trec de banca pusă provizoriu pe post de gard sau se taie în cioburile din pământ. Gunoiul zace în coşuri zile în şir, iar pungile pentru excrementele lăsate de câini lipsesc cu desăvârşire. 

...

Dacă mai cunoaşteţi alte sesizări pe care Primăria Cluj-Napoca le-a rezolvat doar "pe hârtie", vă rugăm să ne lăsaţi un comentariu mai jos sau să trimiteţi un e-mail pe adresa: redactie@ziuadecj.ro

Comenteaza